Zoeken naar Welzorg rollator

Ook met een beperking mobiel, in huis en buiten Welzorg.
Met een elektrische rolstoel, rollator, scootmobiel, of aangepaste fiets blijft u de dingen doen die voor u belangrijk zijn. In huis en buiten. Welzorg is specialist in hulpmiddelen en in woning en autoaanpassingen. Wij adviseren u graag over een oplossing die bij u past.
Welzorg de aanbieder van zorghulpmiddelen.
hebben we weer een speciale uitverkoop van onze hulpmiddelen bij Welzorg Auto op Maat in Den Bosch. Met veel aanbiedingen, van gebruikt tot zo. Welzorg brengt u verder. Juist als u minder mobiel bent is het heerlijk om eropuit te gaan.
Zoek een Welzorg locatie bij u in de buurt Welzorg.
Vegro Eindhoven Kastelenplein 168 5653 LX Eindhoven. Vegro Katwijk Ambachtsweg 22 2222 AG Katwijk. Vegro Terneuzen Axelsestraat 194 4537 AS Terneuzen. Welzorg Almere-Stad Musicalstraat 9 1323 VR Almere. Welzorg Leeuwarden Jupiterweg 16 8938 AE Leeuwarden. Welzorg Oldenzaal Ainsworthstraat 28 7575BT Oldenzaal.
Vrij en veilig bewegen in huis Welzorg.
Een lichte, wendbare rollator is het meest praktisch, vooral in kleinere ruimten zoals het toilet en de badkamer. Bekijk de rollatortips. Denk ook aan woningaanpassingen. Met een aantal slimme aanpassingen beweegt u nog veiliger en makkelijker in huis. Denk aan een verbrede deuropening, drempelhulp of een traplift. En kleine aanpassingen in de slaap, badkamer of keuken. Bekijk de mogelijkheden. De kwaliteit van Welzorg.
Occasion hulpmiddelen tweedehands scoots, rolstoelen en rollators.
Zoals een aangepaste fiets, rolstoel, rollator of een sta-op stoel. Dan kunt u voor een uitgebreid assortiment tweedehands hulpmiddelen terecht bij Welzorg Occasionhulpmiddelen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste aangepaste auto? Ook hierin bieden we een ruim assortiment occasions.
Hulpmiddelen en vervoer voor buiten Welzorg.
Als u de rollator vooral buiten gebruikt is het belangrijk dat hij moeiteloos over verschillende ondergronden rijdt. Laat u bij aankoop goed adviseren. Met een aangepaste auto blijft u mobiel. Kies voor aanpassingen aan uw huidige auto, een aangepaste occasion, private lease of een brommobiel. Ontdek wat het best bij u past. Onze collega's' van Auto op Maat adviseren u graag. Ontdek de mogelijkheden. Vervoer met de Regiotaxi, Valys of Zonnebloemauto. Wilt u op familiebezoek of een dagje weg? En heeft u vervoer nodig? Op veel plaatsen in Nederland kunt u gebruikmaken van een lokaal of regionaal vervoerssysteem, zoals de regiotaxi. Deze is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen. Informeer bij uw gemeente. Als u verder van huis wilt, volledig van deur tot deur met de taxi, dan is er Valys. Of huur eens de Zonnebloemauto waar een rolstoel of scootmobiel in meekan. Valys Reserveer Zonnebloemauto. Van biken tot basketballen. Bij Wheels2Sport vindt u alle sporthulpmiddelen voor een sportief leven. Denk aan sportrolstoelen, handbikes of racerunners. Precies afgesteld op uw wensen. Laat u adviseren. De kwaliteit van Welzorg.
Welzorg webshop showroom Welzorg.
Over onze showroom. In onze showroom in De Meern vindt u een uitgebreid assortiment nieuwe en 2e hands hulpmiddelen, zoals scootmobielen, rollators, aangepaste fietsen en rolstoelen. Deze artikelen worden eveneens verkocht via de Welzorg webshop. Wilt u een kijkje komen nemen?
Welzorg en Vegro versterken elkaar Welzorg.
Ook autoaanpassingen en woningaanpassingen blijven een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Welzorg. Vegro en Welzorg hebben een gezamenlijke kijk op de hulpmiddelenbranche. Het partnerschap tussen Vegro en Welzorg is aangegaan vanuit de gezamenlijke verantwoordelijkheid om de levering van hulpmiddelen in de thuiszorg te professionaliseren.
Aangepaste keuken, badkamer, woonkamer en toilet Welzorg.
Wand, toilet, en wastafelbeugels. Aangepaste woonkamer en drempelhulp. Vaak is er in een standaardwoonkamer geen rekening gehouden met mensen met een beperking. Drempelaanpassingen, deurverbredingen en pakpalen zorgen ervoor dat u zich ook met een rolstoel of rollator vrij kunt bewegen.

Contacteer ons