Meer resultaten voor rolstoel huren den bosch

IVT uitleenpunt hulpmiddelen IVT ThuiszorgIVT Thuiszorg.
Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen; bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen en deze worden door professionele specialisten beantwoord. Als uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, dan coördineren zij uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar. Of het nu gaat om koop, huur of leen, u kunt altijd hen terecht. Ook is er een webshop met een uitgebreid assortiment aan koop/huurartikelen. Zorgverzekeraars hebben een pakket vastgesteld van uitleenhulpmiddelen die gratis gebruikt kunnen worden voor maximaal 26 weken. Het gaat om o.a. een rolstoel, toiletstoel, douchekruk of stoel, dekenboog, ondersteek, toilet verhoger, drempelhulpen en trippelstoel.
Vegro Servicepunt Van den Dries Den Bosch Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
Vegro Servicepunt Van den Dries Den Bosch. 5211 VZ DEN BOSCH. maandag t/m vrijdag: 14.00 17.30 uur. Telefoon: 0800 2 88 77 66 gratis algemeen telefoonnummer. Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam. Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Sorteer op Positie. Bedverhogers lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Kraamhulpmiddelen pakket lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Rolstoel lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Kinderbed met elektrische hoog/laag verstelling lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Douchekruk lenen Gratis lenen.
Vivent Medicura Zorgwinkel Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Medicura heeft ook een zorgwinkel bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, locatie Boxtel Liduinahof 35, Boxtel. Hier kunt u terecht voor zaken als hoog-laag bedden, scootmobielen en sta-op-stoelen. De Vivent-Medicura Zorgwinkel is geopend op alle werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Routewijzer afdelingen Den Bosch.
Openingstijden Vivent Thuiszorgwinkel en Uitleenpunt Rijnstraat 10 in Den Bosch.
De vestiging van Stichting verhuur Vivent die het meest in de buurt ligt van de Vivent aan de Rijnstraat 10 is de Stichting verhuur Vivent aan de Rijnstraat 10. Meer zorg in Den Bosch Bedrijven in de buurt van Vivent Thuiszorgwinkel en Uitleenpunt Rijnstraat 10 in Den Bosch.
Welzorg de aanbieder van zorghulpmiddelen.
Uw nieuwe verzekeringsplaatje groene kaart voor 2018-2019. Heeft u een scootmobiel, elektrische rolstoel, Canta of ander elektrisch aangedreven vervoershulpmiddel? Dan ontvangt u voor half mei 2018 een brief met daarin uw nieuwe. Nieuws 24 maart 2018. Verruimde openingstijden klantenservice voor Wmo-klanten. Met ingang van 12 april heeft Welzorg openingstijden van de klantenservice, voor klanten die via hun gemeente Wmo een hulpmiddel hebben, verruimd. Hiermee wil Welzorg haar. Blog 15 maart 2018. Langzaam aan krijg ik mijn leven weer op de rit. Tot haar ongeluk in 2011 had Sabine Gijzen twee passies in haar leven. Werk en parachutespringen. Het was een druk en enerverend leven. Daar kwam abrupt een eind aan toen ze. Tips en nieuws 3 maart 2018. Handige tips voor uw scootmobiel. Lekker op stap met uw scootmobiel? Dan is het erg belangrijk dat u uw scootmobiel fit houdt. Bijvoorbeeld door op de juiste manier op te laden, regelmatig de banden op te. Extra voordeel 3 maart 2018. Uitverkoop 2e-hands hulpmiddelen. Op zaterdag 21 april a.s. hebben we weer een speciale uitverkoop van onze hulpmiddelen bij Welzorg Auto op Maat in Den Bosch.
in Den Bosch ZHON Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland.
U zult straks heerlijk kunnen genieten van een scootmobiel-rit in Den Bosch. Zoals u van ZHON Zorgwinkel Den Bosch gevestigd in Best gewend bent, zorgen wij voor uw verzekering, een pechhulpdienst, reparaties, schadeherstel en eventuele passende aanpassingen of accessoires voor uw scootmobiel. Uitlenen / huren in Den Bosch?
Rolstoel en scootmobiel Gemeente s-Hertogenbosch.
Hebt u langer dan 6 maanden een rolstoel of scootmobiel nodig? Dan valt het gebruik misschien onder de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo. Af en toe. Hebt u maar af en toe een rolstoel nodig om naar buiten te gaan? Dan moet u zelf een rolstoel kopen, huren of lenen.
Medipoint Uitleenpunt Den Bosch Jalp.
In samenwerking met IVT kraam en thuiszorg is er een uitleenpunt gestart op de hedikhuizerweg 7a in Den Bosch. Binnen dit uitleenpunt kunnen klanten terecht voor het lenen/huren van rolstoelen, elleboogkrukken, rollators, douchestoelen, toiletstoelen, toiletverhogers, badplanken, glijzeilen, rugsteunen en bedverhogers.

Contacteer ons