Meer resultaten voor thuiszorgwinkel den bosch

Vivent Thuiszorgwinkel en Uitleenpunt in Den Bosch Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Website Vivent Thuiszorgwinkel en Uitleenpunt. Aanverwante rubrieken in Den Bosch. Verzorgingshuis Den Bosch. Huisarts Den Bosch. Ouderenzorg Den Bosch. Thuiszorg Den Bosch. Jeugdzorg Den Bosch. Ziekenhuis Den Bosch. Oefentherapeuten Den Bosch. Gehandicaptenzorg Den Bosch. Verpleeghuis Den Bosch. Kraamzorg Den Bosch.
Viventpas.
Om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen is het van belang dat u een goed beeld krijgt van uw toekomst en het ouder worden. Door onze jarenlange expertise in de ouderenzorg delen wij deze kennis graag met u.
Thuiszorg op maat! IVT ThuiszorgIVT Thuiszorg Thuis in zorg.
Thuiszorg op maat! Door ouderdom, ziekte of een beperking kan het zijn dat u behoefte heeft aan een helpende hand in huis. Om zo lang mogelijk uw zelfstandigheid thuis te blijven behouden, biedt IVT thuiszorg u ondersteuning in de huishoudelijke taken en/of verpleging en verzorging bij u thuis.
Medipoint Uitleenpunt Den Bosch Jalp.
In samenwerking met IVT kraam en thuiszorg is er een uitleenpunt gestart op de hedikhuizerweg 7a in Den Bosch. Binnen dit uitleenpunt kunnen klanten terecht voor het lenen/huren van rolstoelen, elleboogkrukken, rollators, douchestoelen, toiletstoelen, toiletverhogers, badplanken, glijzeilen, rugsteunen en bedverhogers.
Vivent Medicura Zorgwinkel Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Medicura heeft ook een zorgwinkel bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, locatie Boxtel Liduinahof 35, Boxtel. Hier kunt u terecht voor zaken als hoog-laag bedden, scootmobielen en sta-op-stoelen. De Vivent-Medicura Zorgwinkel is geopend op alle werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Routewijzer afdelingen Den Bosch.
Thuiszorgwinkel Viventpas.
Viventpas / Kortingen / Thuiszorgwinkel. Vivent werkt samen met Medicura voor de uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit, gezondheid, zelfredzaamheid en comfort voor een vitaal leven. Met de Viventpas krijgt u 10% korting op de aankoop van artikelen in de Vivent-Medicurawinkels. Vraag snel de Viventpas aan! Adres Online winkels.: Met de kortingscode vivent01 ontvangt u de viventpaskorting! En per 15 juli 2017 openen Vivent en Medicura een zorgwinkel in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in s-Hertogenbosch.
IVT uitleenpunt hulpmiddelen IVT ThuiszorgIVT Thuiszorg.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Thuiszorg magazine In Huis. Werken en leren. Tekstgrootte: A A A. Oktober uitgave van IVT In Huis. Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de oktober uitgave van het magazine IVT In Huis op de deurmat.
Vivent Zorgt Dé zorgexpert in s-Hertogenbosch en omgeving.
Hulp langer thuis U blijft graag zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving wonen. Vivent ondersteunt u hierin. Complexe lichamelijke aandoeningen Omgaan met uw lichamelijke aandoeningen. Thuiszorg Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als u zorg nodig heeft.
Openingstijden Vivent Thuiszorgwinkel en Uitleenpunt Rijnstraat 10 in Den Bosch.
De vestiging van Stichting verhuur Vivent die het meest in de buurt ligt van de Vivent aan de Rijnstraat 10 is de Stichting verhuur Vivent aan de Rijnstraat 10. Meer zorg in Den Bosch Bedrijven in de buurt van Vivent Thuiszorgwinkel en Uitleenpunt Rijnstraat 10 in Den Bosch.

Contacteer ons