Resultaten voor auto aanpassingen

Autoaanpassingen nieuw gebruikt Bierman.
Onderstaand een overzicht van onze meest voorkomende autoaanpassingen.: Naast onze standaard aanpassingen, zijn er ook een groot aantal extra autoaanpassingen diensten. Hieronder een selectie van enkele van deze autoaanpassingen diensten.: Oprijplaat / Oprijgoten. Gratis controle auto aanpassingen. Gorldelfixatiesets / bevestigingspunten rolstoel.
Autoaanpassingen Tripod Mobility.
Ombouw en aanpassingen. Garantie en onderhoud. Dealers Log In. Ombouw en aanpassingen. Garantie en onderhoud. Dealers Log In. Gas geven en remmen. Rijbewijs / CBR. In en uit de auto. Gas geven en remmen. Rijbewijs / CBR. In en uit de auto.
Autoaanpassingen Onbeperkt in Beweging Hulpmiddelen voor mobiliteit Onbeperkt in Beweging.
Opvouwbare rolstoelen XL rolstoelen Lichtgewicht rolstoelen Verhuur rolstoelen. Wij zijn de uitvinders van Carrot ligvoorziening met liftsysteem 2 scootmobielen op 1 lift Jaguar E met stoelverhoger VW UP rijdt op geluid Robotarm in auto Werkplekvoorziening op hoogte Halliburton Oilfield Service Loopfiets Elektrische ligvoorziening Elektrische rollatorhouder. Op zoek naar een specifieke oplossing? Neem direct contact op met één van onze productspecialisten. Bel ons op 31 085 0717 600. van gaspedaal links, oprijplaten tot complete busombouw! BS zet zich al ruim 35 jaar in voor het bieden van zelfstandigheid aan mensen met een lichamelijke beperking. BS is importeur en leverancier van de beste producten in hun soort, maar is vooral ook sterk in het ontwikkelen en produceren van eigen producten die mobiliteit en zitcomfort kunnen verhogen. Met onze uitgebreide kennis en technische mogelijkheden op het gebied van aanpassingen aan auto's, biedt BS u het gemak van alle mogelijke aanpassingen aan auto's' op één adres.
Auto-aanpassingen in Limburg, wij helpen u verder.
In deze configuratie blijft de auto te gebruiken door mensen met en zonder beperking. Naar handmatige rem. Let op: Auto aanpassingen wordt uitsluitend bij WellColl Sittard uitgevoerd. Voor advisering richting het bedrijfsleven en het beoordelen van bijzondere situaties bij autoaanpassingen werken we samen met DADiCO.
Aanpassingen auto.
Ik heb hulp nodig Aanpassingen auto. Aanpassingen in de auto zorgen ervoor dat iemand auto kan blijven rijden, ondanks een beperking of ziekte. Heeft u aanpassingen nodig in uw auto? Of zoekt u een aangepaste auto? Lees hoe u dat regelt en waar u moet zijn voor vergoeding.
Home Rolstoelauto Daad Autoaanpassingen Zwolle.
DAAD Autoaanpassingen past uw auto aan zodat u niet beperkt wordt in uw mobiliteit. Uw autoaanpasser uit Zwolle. Voor mensen met lichamelijke beperkingen is het met enkele aanpassingen toch vaak mogelijk comfortabel en probleemloos zelfstandig auto te rijden. Technisch is er namelijk steeds meer mogelijk.
Rolstoel auto's' aangepaste rolstoelbus, auto aanpassingen handicap.
Auto Aanpassing Noord Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en auto aanpassingen tot rolstoelvervoer van alle merken en typen auto's' voor elke prijs klasse. Lorentzpark 28 9351 VJ Leek 0594-201297 info@aann.nl. copyright 2018 Auto Aanpassing Noord Nederland, AANN.
Autoaanpassingen Rolstoelauto's' Rolstoelbussen Bierman.
Het spreekt voor zich dat ons gehele pand rolstoelvriendelijk is. rolstoeltoiletten, brede deuren, lift naar 1e etage, geen drempels, ruime parkeerplaatsen, leen rolstoelen etc. rolstoelauto rolstoelbus groepsvervoer scootmobiel auto zelf rijden draaistoel. AUTO van de Maand. Rolstoelauto Ombouw Nieuw Brandstof Benzine.
Auto aanpassingen / Informatie Hersenletsel-uitleg.nl.
Er zijn verschillende bedrijven gespecialiseerd in het aanpassen van een auto voor een specifieke handicap of voor het vervoeren van een hulpmiddel. Er kunnen auto aanpassingen gedaan worden om een scootmobiel of rolstoel te vervoeren, maar er kunnen ook aanpassingen zijn om een gas of rempedaal voor de voet te vervangen voor een handgas hendel / handremhendel.

Contacteer ons