Meer resultaten voor looprek kopen

Looprek kopen? Looprek voor bejaarden of ouderen hier!
Waar moet ik op letten bij het looprek kopen? Zoals hiervoor al is aangegeven heeft ieder looprek zijn eigen, specifieke eigenschappen. Let er dus op of u het looprek mee wilt nemen naar elders, of u zwakke polsen hebt enzovoort.
Opblaasbaar Looprek Inflatable Zimmer Frame.
Doe gewoon een een tof paar bretellen van je opa aan, zet een grijze pruik op en neem je looprek mee op stap. Al zit de kans erin dat de buitenwipper je doorverwijst naar de Toverfluit" voor een meer leeftijdsgepaste bingo-avond. Ben je het looprek even beu?
Thuiszorgwinkels Vierstroom.
Gratis krukken of een looprek lenen bij Vierstroom Thuiszorgwinkels: bespaar 52, per gezinslid per jaar. Om de 10% korting te ontvangen en/of gratis krukken of een looprek te lenen in één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels dient u uw ledenpas te tonen, dus vergeet uw ledenpas niet mee te nemen!
Opvouwbaar looprek kopen? Kijk Bij ZorgenGemak.
Dit looprek is opvouwbaar en gemaakt van licht aluminium. Met het indrukken van de knop vouwt u het looprek op, deze is dan slechts 10 cm breed en dus erg makkelijk te vervoeren. Het looprek zilverkleurig en in hoogte verstelbaar.
Looprek kopen? Zeer betaalbaar, direct leverbaar Zorgtotaalwinkel.nl.
Rating 9.7 out of 10, based on 28 customer reviews. Set Descending Direction. Opvouwbaar Budget Looprek Gecko. Regular Price: 7900., Special Price 3500., Voeg toe aan vergelijking. Meelopend Looprek Gecko. Regular Price: 9900., Special Price 4900., Voeg toe aan vergelijking.
Standaard Looprek 4995.,
Wilt u een standaard looprek kopen, wat eenvoudig in te klappen is, in hoogte verstelbaar is en van aluminium gemaakt is dan is ons standaard looprek een goede keus voor u. Dit looprek is tevens te completeren met voorwielen, om patienten die vlotter en met minder moeite, dus gemakkelijker mee te kunnen laten lopen.
Loophulpmiddelen: Krukken, Looprek en Wandelstok Scootmobiel-comfortabel.
Bent op zoek naar accessoires als stokhouders voor op een scootmobiel of voor op een Kabstoel? Kijk dan in de categorie accessoires. Loophulpmiddelen zijn er in vele soorten en maten. Denk aan krukken, een rollator, een looprek, een trippelstoel of een drempelhulp.
Looprek Vitras.
ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Hulpmiddelen / Looprek Looprek. In hoogte verstelbare aluminium looprekken. Bekijk in de online thuiszorgwinkel. Zie ook: Rollator. Rollators in verschillende kleuren en maten. Bekijk in de online thuiszorgwinkel. Aan en uitkleden. Bewegen en mobiliteit. Eten en drinken. Hart en bloeddrukproblemen. Zwangerschap en kinderen. Lenen, kopen of huren?
GAMMA Rollator kopen? Rollator looprek.
Welke rollator kopen? Bedenk bij het uitkiezen van een rollator of u deze alleen binnen wilt gebruiken of dat u er ook mee naar buiten wilt. Verder kunt u letten op het gewicht, de maximale belastbaarheid en natuurlijk de prijs.

Contacteer ons