Meer resultaten voor rollator gemino 30

Rollator Gemino 30.
De handvatten van de Gemino 30 rollator zijn dan ook heel simpel aan uw lengte aan te passen. De handvaten hebben een geheugenfunctie, waardoor u uw voorkeurspositie maar één keer hoeft in te stellen. Meenemen en opbergen. De Gemino 30 is een lichtgewicht rollator.
KiyOh Widget.
Lichtgewicht rollator Gemino 30 Pink Rollatorwinkel.com.
De Gemino Rollator is er in verschillende kleuren en uitvoeringen, ook zijn er voor de Gemino Rollator meerdere accessoires verkrijgbaar zoals.: Stokhouder, dienblad, luxe tas, paraplu en een rugsteun. De Lichtgewicht Gemino 30 Rollator is ook goedgekeurd voor de Europese en ISO normen.
Gemino 30 Comfort lichtgewicht buiten rollator Sunrise Medical.
De Gemino 30 Comfort lichtgewicht rollator combineert de uitzonderlijke wendbaarheid binnenshuis van de Gemino 30 lichtwicht rollator met de uitstekende buitenprestaties van de Gemino 60 buiten rollator. Deze buiten rollator is compact en licht van gewicht met uitstekende rijeigenschappen voor zowel binnen als buiten.
Gemino 30 rollator van Sunrise Medical: dé 100% rollator.
De Gemino 30 rollator heeft een maximale gebruikersgewicht van 150 kg en is daardoor dus zeer stabiel. De antislip handvatten en licht bedienbare remmen van de Gemino 30 rollator voorkomen gebruikelijke valongelukken. De trapdoppen zorgen ervoor dat u makkelijk en veilig de stoep of en af gaat.
Gemino 30 lichtgewicht rollator Sunrise Medical.
Aangepaste rolstoelen zijn onze specialiteit. Rollators / Gemino / Rollators / Gemino 30. Gemino 30 Lichtgewicht rollator. Een state-of-the-art rollator waarmee u gezien wilt worden! De Gemino 30 is een echte blikvanger! Deze trendy rollator zal uw verwachting op het gebied van comfort, veiligheid en design zeker overtreffen.
Gemino 30 Kopen? Bestel een Gemino rollator.
Deze Gemino 30 is stabiel, veilig en ziet er ook nog eens heel flitsend uit. Daarnaast is de Gemino 30 door middel van een lichte trekbeweging op het zitje eenvoudig in te klappen. Optioneel is de Gemino 30 rollator nog uit te breiden met de speciale Gemino Speedcontrol module zie uitleg onderaan de pagina.
Vind rollator gemino 30 op Marktplaats.nl.
Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? Verfijn je zoekopdracht. rollator gemino 30 parkinson rollator gemino 60 rollator gemino topro troja rollator gemino 30 durea laarsjes 40 durea 40 h rollator lichtgewicht gemino lindam rollator.
Rollator Gemino 30 incl stokhouder kopen? Vegro thuiszorgwinkel.
Rollator Gemino paraplu. Rollator Gemino 30 rugsteun. Rollator Gemino tas uitgebreid grijs/zwart. Ook interessant voor u. Rollator Troja 2G Standaard incl rugsteun mt M grijs 150-200 cm 150 kg. Rollator Troja Classic mt M grijs 150-200 cm 165 kg. Rollator Move light grijs 100 kg.

Contacteer ons