Zoeken naar Teletrimmer

TELETRIMMER.
U kunt het apparaat bijvoorbeeld onder uw bureau kwijt en lekker fietsen terwijl u aan het werk bent. De weerstand van deze bewegingstrainer is regelbaar. U kunt de teletrimmer ook op tafel zetten en met uw armen de fietsbeweging maken.
Stoelfiets kopen Teletrimmer Fietstrainer.
Fietstrainer ook wel stoelfiets of teletrimmer genoemd Economische en compacte stoelfiets. Deze teletrimmer herstelt de spierkracht, circulatie en coƶrdinatie van de onderbenen. Zittend in de stoel en toch bewegen. Voor mensen voor wie actieve beweging buitenshuis niet meer mogelijk is.
Stoelfiets, pedalo: teletrimmer nieuw! Te koop 2dehands.be.
BlessuroTheek, Jan Van Rijswijcklaan 290, 2020 Antwerpen T: 03 257 03 58. De KETTLER stoelfiets of de PEDALO stoelfiets trapfiets, teletrimmer, of mini hometrainer genaamd, wordt gebruikt als revalidatietoestel bij aandoeningen van heupen, knieƫn, enkels en voor het versoepelen van de spieren van boven en onderbeen.
Bewegingstrainer Kettler vanaf 4090, Laagste prijs.
Bewegingstrainer Kettler teletrimmer. Keer terug naar Stoelfiets. Bewegingstrainer Kettler teletrimmer. Bewegingstrainer Kettler teletrimmer. Bewegingstrainer Kettler teletrimmer is een stoelfiets en uitermate geschikt voor thuisgebruik bij revalidatie, fitness oefeningen en training. Deze Kettler stoelfiets wordt zowel door jongeren als ouderen gebruikt.
Bewegingstrainer kopen? Vegro thuiszorgwinkel.
Hierdoor kunt u de teletrimmer eenvoudig meenemen. Dit betekent dat u zowel thuis als op uw werk kunt trainen wanneer het u uitkomt. Wist u dat de teletrimmer inmiddels een trend op kantoor is. Lees hier meer over. Huren of vragen.
bol.com Bewegingstrainer stoelfiets fietstrainer kettler Axos.
Met de bewegingstrainer ook wel teletrimmer of stoelfiets genoemd van Kettler is dat mogelijk. U maakt een fietsbeweging, waardoor de beenspieren fit en soepel blijven. Het weerstandsniveau is naar wens instelbaar. Dat betekent; hoe hoger het niveau hoe zwaarder het trappen is.
Kettler teletrimmer kopen? Vegro thuiszorgwinkel.
Met de bewegingstrainer ook wel teletrimmer genoemd van Axos is dat mogelijk. U maakt een fietsbeweging, waardoor de beenspieren fit en soepel blijven. Het weerstandsniveau is naar wens instelbaar. Dat betekent; hoe hoger het niveau hoe zwaarder het trappen is.
Teletrimmer.
Heb je een hulpmiddel voor lange tijd nodig, of wens je een specifiek artikel, dan kan je het artikel aankopen. Na bestelling kan je het artikel gratis afhalen in een kantoor naar keuze, waarbij je het artikel ter plaatse cash betaalt.

Contacteer ons