Resultaten voor hulpmiddelen uitleen

Uitleen van hulpmiddelen Bonniers Zorg.
Uitleen van hulpmiddelen. In samenwerking met Medicura verzorgt Bonniers Zorg de uitleen van hulpmiddelen. Heeft u een hulpmiddel nodig? Vraag dit aan via onze zorgverlener of neem contact op met kantoor. Thuis Onze diensten Over Bonniers Zorg Contact Werken bij Bonniers Zorg Algemene Site Map.
Lenen Zorgwinkel Epe.
Transfermiddelen zoals: glij planken en draaischijven. Douche en toilet hulpmiddelen. Gratis uitleen loophulpmiddelen voor VIP deelnemers. Voor loophulpmiddelen zoals krukken en een rollator kunt u ook bij Zorgwinkel Epe terecht. Deze artikelen worden niet meer kosteloos via uw ziektekostenverzekering uitgeleend, maar worden door Zorgwinkel Epe wel kosteloos uitgeleend aan haar VIP deelnemers.
Uitleen Hulpmiddelen Zorgsaam.
Via uw zorgverzekering kunt u diverse hulpmiddelen gratis lenen. Zorgsaam werkt samen met Vegro voor de uitleen van hulpmiddelen. Vegro heeft nagenoeg met alle zorgverzekeraars afspraken over het gratis lenen van hulpmiddelen. U kunt de hulpmiddelen direct ophalen in de Zorgsaam Winkel of deze worden bij u aan huis gebracht.
Verkoop en uitleen hulpmiddelen.
Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel. Diensten aan huis. Verkoop en uitleen hulpmiddelen. Verkoop en uitleen hulpmiddelen. voor meer informatie over het gebruik / verkoop/ verhuur van hulpmiddelen klikt u hier. Terug naar vorige pagina. Waardeert u ons?
Uw eigen vrijheid houden.
Bijvoorbeeld als u reuma heeft en daardoor verminderde kracht heeft, dan zijn er veel slimme hulpmiddelen zoals een sleutelhouder of aangepast bestek. Ook artikelen die u helpen gezond te blijven, uw conditie op peil te houden of voor na een bevalling behoren tot de hulpmiddelen van STMR.
Hulpmiddelen lenen? Vegro thuiszorgwinkel.
Heeft u na een operatie, na een blessure of tijdens uw kraamtijd een hulpmiddel nodig? Als u in aanmerking komt is het lenen van hulpmiddelen gratis. Uw zorgverzekeraar vergoedt namelijk in veel gevallen de kosten via de Zorgverzekeringswet ZVW. U kunt producten via de webshop als volgt lenen.:
Lenen, huren en kopen Archives Welzorg.
Welzorg werkt voor de tijdelijke uitleen van hulpmiddelen samen met Vegro. We verwijzen u graag door naar een van de winkels van Vegro. Ook kunt u Vegro bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-2887766. Mag iemand anders gebruikmaken van mijn hulpmiddel?
Uitleen hulpmiddelen Care Company.
Voor de uitleen van hulpmiddelen belt u met VEGRO: 0800 2 88 77 66. Opeens kunt u behoefte hebben aan een hulpmiddel, b.v. elleboogkruk voor als u uw voet heeft bezeerd. Of een rollator als het lopen even niet goed gaat.
CRUC.nl hulpmiddelen voordelig kopen, lenen gratis of huren UMC-Groningen.
Hulpmiddel laten ophalen. Voor verkoop, uitleen en verhuur van zorgartikelen en hulpmiddelen. CRUC actief beheer. CRUC biedt een beheerconcept wat onderdeel kan worden van uw zorginstelling. Het Universitair Medisch Centrum Groningen ging u onder andere al voor. Hulpmiddel lenen of huren.

Contacteer ons