Meer resultaten voor rolstoel hulpmiddelen

Hulpmiddelen Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Per Saldo is een belangenvereniging van en voor mensen die hun zorg en begeleiding zelf willen regelen met een persoonsgebonden budget pgb. Vilans is een kenniscentrum voor langdurige zorg. Er zijn honderden artikelen die het dagelijks leven makkelijker kunnen maken.
Rolstoelen Hulpmiddelen voor mobiliteit Onbeperkt in Beweging.
Staat de rolstoel waar u naar op zoek bent er niet tussen en/of heeft u speciale wensen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zijn u graag van dienst. Ontvang onze nieuwsbrief. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Exclusieve kortingen en aanbiedingen uit onze webshop. Uw aanvraag wordt verwerkt! Ontvang onze nieuwsbrief. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Exclusieve kortingen en aanbiedingen uit onze webshop. Uw aanvraag wordt verwerkt! Heeft u een vraag over of interesse in onze producten en diensten? Bel ons op 31 085 0717 600. Wilt u terug gebeld worden? Wij bellen u op werkdagen van maandag t/m vrijdag graag terug. Uw aanvraag wordt verwerkt! Hulpmiddelen in huis.
Rolstoel Vitras.
ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Hulpmiddelen / Rolstoel Rolstoel. Deze stalen rolstoel is eenvoudig in gebruik met verstelbare onderdelen. Bekijk in de online thuiszorgwinkel. Zie ook: Krukken. Elleboogkrukken met verschillende handgrepen en manchetten. Bekijk in de online thuiszorgwinkel.
Rolstoel Hulpmiddelencentrum.
Deze huurrolstoel is ideaal als u af en toe een rolstoel nodig heeft. De rolstoel is opvouwbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen in de auto. De afgebeelde rolstoel is indicatief. Huurprijs: 10, per week. Wilt u dit hulpmiddel of meerdere hulpmiddelen huren?
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Of omdat u revalideert of herstelt van een operatie? Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van een geselecteerd assortiment hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn. Hoe werkt het? Klik op het gewenste product hieronder en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Vul uw gegevens in en plaats de kosteloze bestelling. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over uw bestelling. Bekijken als Rooster Lijst. Items 1 12 van 29. Je leest momenteel pagina 1. Sorteer op Positie. Bedverhogers lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Kraamhulpmiddelen pakket lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Rolstoel lenen Gratis lenen.
Rolstoelen Hulpmiddelencentrum.
Midden-Nederland: 033 461 91 91. Wmo: 088 000 94 44. In en om het huis. U bevindt zich hier: Home Mobiliteit Rolstoelen Rolstoelen. Sunrise Breezy UniX2. Excel G-Light Weight. Sunrise Breezy RubiX2. Storingen en reparaties. Noord Nederland: 0511 460 660.
Rolstoelen hulpmiddelen Ottobock NL Ottobock NL.
Die vormen immers een verlengstuk van uzelf of uw kind en moeten voelen als een maatpak. U vindt hier handbewogen rolstoelen, elektrische rolstoelen, sportrolstoelen, accessoires en hulpmiddelen die perfect zullen passen. Ottobock wil u met genoegen adviseren, informeren en helpen bij het vinden van de juiste rolstoel en het juiste hulpmiddel voor u of uw kind.
Occasion hulpmiddelen tweedehands scoots, rolstoelen en rollators.
Zoals een aangepaste fiets, rolstoel, rollator of een sta-op stoel. Dan kunt u voor een uitgebreid assortiment tweedehands hulpmiddelen terecht bij Welzorg Occasionhulpmiddelen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste aangepaste auto? Ook hierin bieden we een ruim assortiment occasions.
Rolstoel aanvragen, kopen of huren.
Home Hulpwijzer Hulpmiddelen en voorzieningen Rolstoel. Een rolstoel is een veelgebruikt hulpmiddel. Er zijn dan ook vele soorten rolstoelen, geschikt voor verschillende situaties en bij verschillende beperkingen. Er zijn veel verschillende soorten rolstoelen. Drie belangrijke groepen zijn.: Er zijn verschillende soorten kussens en apparatuur, bijvoorbeeld voor mensen die ook hun armen niet goed kunnen gebruiken.

Contacteer ons