Meer resultaten voor elleboogkrukken

Loopkrukken of Elleboogkrukken kopen? Reuma krukken! Thuiszorgwinkel: Totale Zorgwinkel.
Opvouwbare reis / elleboogkrukken. Zeer handige en makkelijk op te vouwen aluminium elleboogkrukken met open manchet en zie hieronder voor meer info! Een looprek biedt veel steun en stabiliteit en is vooral geschikt wanneer u zwaar moet steunen tijdens het staan en lopen.
bol.com Krukken kopen? Alle Krukken online.
Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door: StelZorg Websales B.V. Elleboogkrukken, anatomische handgrepen en gesloten manchet rood tot 160 kg. Elleboogkrukken met een gesloten manchet en anatomische handgrepen.Voordelenanatomische handgrepengesloten manchetcomfortabel en Meer.
Vind elleboogkrukken in Diversen op Marktplaats.nl.
Elleboogkrukken, loopkrukken, krukken open manchet. Voor 1995, krijgt u 2 krukken, 1 voor links en 1 voor rechts. Deze elleboogkrukken zijn voorzien van een open manchet en zijn aan de voor en achterkant voorzien van reflectoren. De elleboogkrukken zijn in 9 stappen in hoogte verstelbaar.
Elleboogkrukken Kopen? Hulpmiddelwereld.
De elleboogkrukken zijn makkelijk in te stellen, het is wel belangrijk dat iemand uw helpt. Het is belangrijk dat de hoogte van de handvaten juist zijn ingesteld om in een ergonomische houding te kunnen lopen. Het instellen van de elleboogkrukken gaat als volgt.:
Premis Elleboogkrukken Elleboogkrukken.
Beschrijving welke getoont word bij de folder. Display Num 5. Pagina 1 van 3. Attention no standard shopper group set. U bevindt zich hier: Documentatie Folders Elleboogkrukken Files Elleboogkrukken. JavaScript is currently disabled. Please enable it for a better experience of Jumi.
looprukken / elleboogkrukken bij Medi24 Medi24.
Het BischoffBischoff Gebo Looprek is een sterk en degelijk. EZ elleboogkrukken Zwart of Blauw. Vitility EZ elleboogkrukken Zwart of Blauw met comfortabele ergonomische handgrepen. Maak een keuze. Vitility EZ elleboogkrukken Zwart of Blauw. Vitility EZ elleboogkrukken Zwart of Blauw met comfortabele.
Elleboogkruk Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Elleboogkrukken met S-vorm, waarbij de handgreep meer naar voren staat. Hierdoor biedt deze kruk meer ondersteuning en veroorzaakt dus minder pijn in hand, rug en armen. Verstelbare elleboogkrukken die u op maat kunt instellen. Deze krukken dragen tot 100 kg.
Elleboogkrukken gesloten manchet, per paar Medipoint.
Elleboogkrukken geven u steun tijdens het lopen. Door het gesloten manchet blijven de krukken aan uw onderarm hangen terwijl u uw handen gebruikt. De anatomische handgrepen bieden extra comfort. Op deze manier bieden de krukken de ondersteuning die u nodig heeft.
ExcelCare Elleboogkruk Van Os Medical B.V.
De ExcelCare Elleboogkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. In de tabel hieronder staan de artikelnummers en prijzen die bij de betreffende uitvoering horen. ExcelCare Elleboogkrukken kids per paar. ExcelCare Elleboogkrukken junior per paar. ExcelCare Elleboogkrukken volwassene per paar. De ExcelCare Elleboogkrukken zijn geen medisch hulpmiddel, in de zin van richtlijn 93/42/EEG of Besluit medische hulpmiddelen d.d.

Contacteer ons