Op zoek naar hulpmiddelen lenen?

Informatie over het lenen van een hulpmiddel bij Medipoint. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret
Dan kunt u in veel gevallen gratis loophulpmiddelen bij ons lenen, of krijgt u korting op de verhuur van loophulpmiddelen zoals krukken of een rollator. De vergoeding en het maximale uitleentermijn verschilt per ledenvereniging. Hoe werkt het lenen van hulpmiddelen?
Hulpmiddelen lenen? Vegro thuiszorgwinkel.
Als u in aanmerking komt is het lenen van hulpmiddelen gratis. Uw zorgverzekeraar vergoedt namelijk in veel gevallen de kosten via de Zorgverzekeringswet ZVW. U kunt producten via de webshop als volgt lenen.: Ga naar ons productaanbod lenen. Zoek uw product op door te klikken op productcategorieƫn.
Hulpmiddelen Careyn.
Tijdelijke hulpmiddelen, zoals een bedverhoger of een douchestoel kunt u tot een half jaar zelfs gratis lenen. Dit geldt niet voor loophulpmiddelen. Als lid kunt u de meeste loophulpmiddelen echter wel gratis lenen. Heeft u hulpmiddelen voor een langere tijd nodig?
Gratis hulpmiddel Hulpmiddelencentrum.
U kunt onderstaande hulpmiddelen gratis bij ons lenen voor een periode van maximaal 6 maanden. De duur van het lenen hangt af van uw zorgverzekeraar en het betreffende hulpmiddel. U kunt hieronder het hulpmiddel van uw keuze aanklikken en uw gegevens invullen.
Kosteloze uitleen van medische hulpmiddelen door Medicura.
GRATIS LENEN VAN MEDISCHE HULPMIDDELEN. Via uw zorgverzekeraar kunt u een assortiment van medische hulpmiddelen gratis lenen bij Medicura. U komt in aanmerking voor deze uitleen als u verzekerd bent in Nederland en woonachtig bent in Nederland of omliggende grensgebieden, binnen een straal van 50km, in Belgiƫ en Duitsland.
Uitleenpunten Hulpmiddelencentrum.
Op bovenstaande adressen kunt u terecht voor het lenen van de volgende kleine hulpmiddelen: badplank, bedheffer/papegaai, bedverhogers set van 4 stuks, douchestoel, gipssteun, lucht-/windring, ondersteek, rolstoel kind, rolstoel, rugsteun, toiletstoel en toiletverhoger. Hier kunt u tevens terecht voor het kopen van elleboogkrukken.
Lenen, huren en kopen Archives Welzorg.
Kan ik bij Welzorg gratis hulpmiddelen lenen? Welzorg werkt voor de uitleen en verkoop van hulpmiddelen samen met Vegro. We verwijzen u graag door naar een van de winkels van Vegro. Ook kunt u Vegro bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-2887766.
Uitleen Icare.
Als u geen lid bent, kunt u ter plaatse lid worden of u kunt de loophulpmiddelen huren. Bent u lid van Icare Ledenvereniging dan kunt u op vertoon van uw ledenpas gratis hulpmiddelen en verpleegartikelen lenen voor een bepaalde periode.
Vragen over uitleen hulpmiddelen? Zorggroep Oude en Nieuwe Land Betrokken zorg!
Kleine hulpmiddelen, zoals een rolstoel, douchestoel, toiletstoel, ondersteek, bedverhogers, bedheffer en een rugsteun en dergelijke kunt u tijdelijk lenen bij de servicepunten van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Het lenen valt onder de zorgverzekeringswet, u moet daarom uw zorgverzekeringspas meenemen.

Contacteer ons