Meer resultaten voor rollator rolstoel

Rollator en rolstoel in 1 Thuiszorgwinkel: Totale Zorgwinkel.
Bij alle twe soorten rollator en rolstoel in 1 tovert u de rollator om naar rolstoel binnen 30 seconden, dit kost geen kracht en is heel eenvoudig. De rollator en rolstoel in 1 heeft een goede stevige zitting en is voorzien van een rugsteun.
Vind rollator rolstoel in Diversen op Marktplaats.nl.
2-in-1 rollator rolstoel in het witaidapt vp184 witde aidapt vp184 duo deluxe is een 2-in-1 rollator rolstoel met een aantrekkelijk modern en hip design. Met dit model is het mogelijk om te gebruiken als een gewone rollator maar door de comfortabele zitting en uitklapbare voetsteunen ook als rolstoel.
Rollator Rolstoel Ineen kopen? Bestel nú veilig en snel bij dé Specialist! 123Zorgwinkel.
Rollator en Rolstoel Diamond Deluxe. Rollator en Rolstoel Duo Blauw. Een nieuwe Rollator en Rolstoel ineen koopt u veilig en vertrouwd bij dé Rollatorspecialist! Al sinds 2005 hét voorbeeld als het gaat om kwaliteit en service voor de scherpste prijs.
Rollator Rolstoel combinatie Shop4U2.
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: Rollators, Lichtgewicht Rollator Tags: Mobiliteit, Rollator. Dubbele functie Rollator. Rollator en Transportrolstoel Gecombineerd, in de kleuren Wit, Rood of Blauw. De Duo Deluxe 2 in 1 Rollator en Transport rolstoel geeft U een hoge mobiliteit. Dit kwaliteits loophulpmiddel is inzetbaar voor vele doeleinde.
Rollz Motion rollator/rolstoel-combinatie kopen? Frank.
Als u slecht ter been bent, is dit misschien een bekend probleem: u gaat een dagje weg, of misschien wel lekker op vakantie, en u kunt maar niet beslissen wat nu handiger is om mee te nemen, uw rollator of toch de rolstoel?
Rollz Motion: unieke rollator en rolstoel in één.
In één handomdraai transformeert deze rollator moeiteloos in een rolstoel en weer terug. Loop stabiel, rechtop en comfortabel, en rust onderweg uit in de rolstoel als u dat wilt. U klikt het Rollz rolstoelpakket simpel op de Rollz Motion rollator voordat u van huis gaat.
2-in-1 lichtgewicht rollator en rolstoel Vos HealthShop.
Deze 2-in-1 lichtgewicht rollator en rolstoel heeft een modern design. Deze rollator en rolstoel in een kunt u gebruiken als een gewone lichtgewicht rollator en door de zeer comfortabele zitting en uitklapbare voetsteunen gebruikt u hem net zo gemakkelijk als rolstoel.
Rollator en Rolstoel Duo Blauw Rollatorwinkel.com.
Rolstoel en Rollator in 1. De Rollator en Rolstoel Duo is een multifunctioneel product. Deze rollator kan met een handomdraai omgezet worden naar een transportstoel. De Duo Rollator Rolstoel wordt geleverd met ergonomische handgrepen, remmen met parkeer stand en boodschappentas.
Rollator rolstoel kopen? Bestel online!
Rollator rolstoel: combineert het beste van twee werelden. Met een rollator rolstoel kan u nu beschikken over een rollator en een rolstoel in één enkel model. Dit voor mensen die niet meer al te mobiel zijn maar wel graag nog eens de aarde onder hun voeten voelen.

Contacteer ons