Meer resultaten voor krukken nodig

Loopkrukken nodig? Vegro thuiszorgwinkel.
Als u een zwaarder gewicht heeft dan gemiddeld en krukken nodig heeft, dan zijn elleboogkrukken van Days ideaal. De anatomisch, handgevormde handgrepen liggen zeer comfortabel in uw hand, dat absoluut bijdraagt aan een ideaal loopcomfort. Dankzij de gesloten manchet zit de kruk goed om uw pols, waardoor deze minder snel wegglijdt vergeleken met krukken die een open manchet hebben.
Krukken huren Zorgpunt Hardenberg.
Mocht u voor iemand anders krukken op willen halen, dan kan dit natuurlijk ook, vergeet u dan niet om van deze persoon een geldig identiteitsbewijs en een zorgverzekeringspas mee te nemen! U kunt ook bij Zorgpunt Hardenberg krukken kopen. Wanneer u de krukken langer nodig denkt te hebben dan 8 weken kunt u voordeliger de krukken zelf aanschaffen.
Snel krukken huren? Vandaag besteld morgen binnen Zorgwinkel HulpMedi.nl.
De krukkenen worden per week verhuurd. Geef bij aantal het aantal weken aan hoe lang u ongeveer denkt de krukken nodig te hebben. Blijkt het dat u de krukken langer nodig te hebben dan kunt u dat telefonisch of per mail aangeven.
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Toilet en badkamer. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, omdat verpleging thuis nodig is? Of omdat u revalideert of herstelt van een operatie? Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van een geselecteerd assortiment hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn.
Krukken nodig? Elleboog en okselkrukken bestel je hier! Medipoint.
Om uw bezoek op Medipoint.nl makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies verzamelen we persoonsgegevens, die wij en derde partijen gebruiken om uw internetgedrag te volgen. Zo kunnen wij content en advertenties aanpassen aan uw interesses.
Krukken of een looprek gratis lenen Vierstroom.
Krukken of een looprek gratis lenen. Leden van Vierstroom lenen gratis krukken of een looprek in de zes Vierstroom Thuiszorgwinkels. Het lidmaatschap van Vierstroom is een gezinslidmaatschap, dus elk gezinslid kan van de gratis krukken of een looprek gebruikmaken. Ideaal als u die onverwacht nodig heeft.
Krukken Vitras.
U kunt gezellig rondkijken in de winkel en uiteraard krijgt u deskundig advies over aanschaf en gebruik. Klossen, speciale bedden, krukken of rolstoelen: de uitleenservice van Vitras heeft het in huis. Veelal gratis voor u. Veel hulpmiddelen worden namelijk door de zorgverzekeringswet vergoed voor een periode tot 26 weken. Daarnaast vergoeden sommige zorgverzekeraars extra verpleeg of zorghulpmiddelen via de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding, voorwaarden en procedure kunnen echter per zorgverzekeraar verschillen. Als er toch kosten aan verbonden zijn, biedt Vitras interessante korting voor houders van de VitrasPas. Hulpmiddelen kunnen geleend worden zolang dat medisch nodig is, met een maximale termijn van 6 maanden.
Krukken lenen.
Wij hebben voor de uitleen van krukken een samenwerkingsverband met de firma Vegro. Als u de krukken niet meer nodig heeft, kunt u deze niet inleveren in het ziekenhuis, maar in een van de thuiszorgwinkels van Vegro. We helpen graag, en nemen de tijd die je nodig hebt.
Krukken huren? Vegro thuiszorgwinkel.
60020 Dit artikel wordt voor u besteld. Voor de levertijd nemen wij contact met u op. Rental Huur elleboogkrukken. Heeft uw kind krukken nodig, doordat hij of zij bijvoorbeeld een gebroken voet heeft? Kies voor deze elleboogkrukken. Ze zijn speciaal gemaakt voor kinderen.

Contacteer ons