Op zoek naar rolstoel lenen thuiszorg?

Rolstoel lenen? Vegro thuiszorgwinkel.
Het verschil is dat u zich in een grootwiel rolstoel zelf kunt voortbewegen en in een kleinwiel rolstoel niet. Moet u uw been/benen om wat voor reden dan ook recht houden? Denk eraan om een beenlade of beensteunen te lenen.
Hulpmiddelen lenen? Vegro thuiszorgwinkel.
U kunt producten via de webshop als volgt lenen.: Ga naar ons productaanbod lenen. Zoek uw product op door te klikken op productcategorieƫn. U komt nu in de webwinkel. Klik op de knop lenen bij het door u gewenste product.
Altijd in de buurt.
In samenwerking met Vegro en Medipoint bieden we leden het mobiliteitspakket aan. Op vertoon van hun ledenpas kunnen leden kunnen daarom eenmaal per jaar maximaal 13 weken aaneengesloten gratis eenvoudige loophulpmiddelen lenen in de STMR Thuiszorgwinkels. Daarmee besparen leden tot 52, per gezinslid per jaar.
Uitleenpunten Hulpmiddelencentrum.
Op bovenstaande adressen kunt u terecht voor het lenen van de volgende kleine hulpmiddelen: badplank, bedheffer/papegaai, bedverhogers set van 4 stuks, douchestoel, gipssteun, lucht-/windring, ondersteek, rolstoel kind, rolstoel, rugsteun, toiletstoel en toiletverhoger. Hier kunt u tevens terecht voor het kopen van elleboogkrukken.
Kosteloze uitleen van medische hulpmiddelen door Medicura.
Een rolstoel is bedoeld voor personen die zich door ziekte of ongeval onmogelijk kunnen verplaatsen met behulp van een ander loophulpmiddel. Hulpmiddel om op een rolstoel te plaatsen wanneer het been of een gedeelte van het been niet te buigen is door gips of een verband.
Thuiszorg Lenen, Huren of Kopen.
Hoog-laag bed Matras en kussens Seniorenbed Sta op stoel Slaapkamer accessories Tilliften en transferhulp Zit en rugkussens. Drempelhulp Gipshoes Rollator accessoires Rolstoel accessoires Scootmobiel accessiores Handgrepen en beugels. Gipshoezen voor kinderen Kinderbadkamer Kinder looptrainers Kinderrolstoel. Meer producten kopen. Thuiszorg Lenen, Huren of Kopen.
Uitleen hulpmiddelen TSN Thuiszorg verzorgd door TSN.
Ik wil direct naar Kies een pagina. Alle producten en diensten van TSN Thuiszorg. Heeft u tijdelijk hulpmiddelen of verpleegartikelen nodig? Bijvoorbeeld een rolstoel, een hoog-/laagbed of een bedleestafel. Dan kunt u deze lenen, huren of kopen bij de TSN Thuiszorgwinkels.
Hulpmiddelen lenen of huren Omring.
Neem contact op. Heeft u tijdelijk een rolstoel, een rollator of een sta-op stoel nodig? U kunt deze, en nog veel meer artikelen, bij Omringwinkel huren. Met een Omringpas krijgt u verschillende kortingen op het huurbedrag. Naast het verhuren van hulpmiddelen kunt u via Omringwinkel ook gratis lenen.
Hulpmiddelen Aafje.nl.
Print Mail Home Zorg van Aafje Thuiszorg Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Barendrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido Ambacht en omgeving Hulpmiddelen. U kunt bij Aafje terecht voor het kopen, huren of lenen van hulpmiddelen voor behandeling, verpleging, revalidatie of zorg. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel of verpleegartikel nodig? Bijvoorbeeld krukken, een rolstoel, een hoog-laagbed of bedklossen.

Contacteer ons