Meer resultaten voor hulpmiddelen bed

Bedhulpmiddelen kopen? Vegro thuiszorgwinkel.
Dankzij deze praktische hulpmiddelen creëert u op een makkelijke manier meer comfort in bed. De meeste artikelen plaatst u namelijk eenvoudig op, onder, in of rond uw bed. Voorbeelden hiervan zijn.: Bent u bedlegerig maar wilt u graag douchen? De beddouche maakt douchen op bed mogelijk.
Bedhulpmiddelen Zorgwinkel HulpMedi.nl.
Vergemakkelijkt het verplaatsen in bed. Pagina 1 van 1. Zorgwinkel Hulpmedi Paalweg 5 8141 RT Heino info@hulpmedi.nl 038 8 44 22 40. KvK nummer: KvK nummer: 69241260 BTW nummer: BTW nummer: 857797992B01. Wilt u op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst: Abonneer. Verchillen tussen batterijen. Verhuur van hulpmiddelen, een perfecte oplossing.
Bedhek of bedbeugel kopen? Al vanaf 3495.,
Hulpmiddelen voor de eetkamer. Hulpmiddelen voor de toilet. Op deze pagina worden verschillende bedhekken aangeboden die zorgen voor het makkelijker in en uit bed te komen, het voorkomen van het vallen uit bed en het creëren van meer steun in bed.
Hulpmiddel Voor Ouderen En Mindervalide In Huis De Pakpaal.
Het is alom bekend dat mensen ingevolge van het oplopen van een dwarslaesie veelal in een rolstoel terecht komen. Naast de verschillende hulpmiddelen die transfers mogelijk maken, worden voor het in/uit bed gaan ook vaak portalen toegepast. Dit zijn horizontale stangen die aan het bed of muur moet worden bevestigt.
Slaapkamer hulpmiddelen Monozorg.nl Ontdek hier.
We adviseren contact op te nemen met uw verzekeraar voor meer persoonlijke informatie. Welke hulpmiddelen zijn er rondom het bed? Er zijn steeds meer hulpmiddelen voor rondom het bed verkrijgbaar. Helaas zijn veel hulpmiddelen niet bekend waardoor onnodig ongemak wordt ervaren.
In en uit bed Scouters.
Wist je dat er allerlei hulpmiddelen zijn om goed in en uit je bed te stappen? Bekijk alle innovatieve hulpmiddelen. Bedpapegaai aan de muur of het bed. Bedpapegaai aan het plafond Handicare. Meer hulpmiddelen om in en uit bed te stappen.
Hoog-laag bed Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Een andere benadering, aandacht voor de leefomgeving en het gebruik van alternatieve hulpmiddelen als bedwiggen, ballendekens en een extra laag bed kunnen onrust en uit bed vallen voorkomen. Een bedgalg, papegaai of bedheffer helpt om te gaan verliggen, te draaien of rechtop te gaan zitten in bed.
You are being redirected.
Bed hulpmiddelen Bedsteun Medily.nl De online verbandschoenspecialist!
Atlantis Opblaasbare haarwasbak voor in bed. Normale prijs: 3995., Special Price 1995., Quick View Sale. Vitility haarwasbak opblaasbaar 80110140. Normale prijs: 2995., Special Price 1795., Sorteer op: Positie. Anti decubitus 1. De winkel die mogelijk maakt. De online shop met meer dan 1000 hulpmiddelen.

Contacteer ons