Op zoek naar hulpmiddelen winkel?

Vegro.nl Expertisecentrum Hulpmiddelen.
Copyright 2018 Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Privacy Voorwaarden Sitemap Betaalmethodes. Uit voorraad leverbaar. Met ruim 60 winkels altijd in de buurt. Klantenservice 24/7 0800 2 88 77 66 gratis. Bezoek één van onze winkels. Altijd een winkel bij u in de buurt!
Thuiszorgwinkel: Winkel met zorg, hulpmiddelen thuiszorgwinkel Winkel met Zorg.
Winkel voor Alzheimer en Dementie hulpmiddelen. Hulpmiddelen voor het terugvinden/kwijtraken/zoeken van spullen Alzheimer en Dementie. Alzheimer Dementie hulpmiddelen tijd en datum Alzheimer en Dementie. Hulpmiddelen telefoon en deurbel Alzheimer Dementie. Hulpmiddelen televisie-afstandsbediening Alzheimer Dementie. Hulpmiddelen eten, drinken en koken Alzheimer, Dementie, Geheugen.
Zorgwinkel Salland dé winkel voor al uw zorghulpmiddelen!
Zorgwinkel Salland werd ruim 10 jaar geleden geopend door de eerste. Nederlandse marathonloper van wereldklasse Gerard Nijboer! b estel online of kom langs in onze winkel. ook levering aan bedrijven en zorginstellingen. verhuur van loophulpmiddelen en sta-op stoel. bezorging aan huis.
Medicura Zorgwinkel Uw speciaalzaak in gezondheids en zorgartikelen.
Sommige verpleegartikelen en hulpmiddelen kunt u gratis lenen in de Zorgwinkel. Deze en andere producten kunt u ook kopen of huren. Als u een hulpmiddel nodig heeft, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en vergoedingen. Ook voor advies over thuiszorg kunnen wij u van dienst zijn. De medewerkers van de Zorgwinkel hebben jarenlange ervaring in de zorg. Zij kunnen u uitstekend de weg wijzen in de vele zorgproducten die uw leven kunnen vergemakkelijken. Kortom, een winkel die het bezoeken waard is.
Activite Vegro, thuiszorgwinkel, hulpmiddelen, verpleegartikelen, korting, assortiment, Leiden, Leiderdorp, Katwijk.
Hulpmiddelen en Verpleegartikelen. Voor het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen en verpleegartikelen kunt u terecht bij de Thuiszorgwinkels van Vegro Verpleegartikelen. Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting op een groot deel van het assortiment in de Thuiszorgwinkels in Alphen aan den Rijn, Katwijk, Leiden, Leiderdorp of Lisse. Klik hier om naar de website te gaan. Kijk voor het adres en de exacte openingstijden van de winkel bij u in de buurt op de website van Vegro: klik hier.
Winkel en hulpmiddelen Icare.
Vormen van zorg. Winkel en hulpmiddelen. Controle gegevens voor Personenalarmering. Naast de winkels heeft I care Medipoint ook diverse punten voor uitleen van producten. De Icare Medipoint winkels bieden u allerlei producten op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn.
MediPlus Thuiszorgwinkel Breda Hulpmiddelen in Zorg Sport MediPlus Hulpmiddelen.
MediPlus is dé winkel als het gaat om sport en zorghulpmiddelen voor alle fases van het leven. In onze grote en overzichtelijke showroom wordt u ontvangen door deskundig personeel om u het juiste advies te geven over onze producten, maar ook over de veranderingen in de wet en regelgeving rondom de vergoeding van deze hulpmiddelen.
Medicura Zorgwinkel online medische zorg hulpmiddelen.
Snel en eenvoudig hulpmiddelen lenen via het uitleenformulier. Medicura is specialist in uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen. Onze medewerkers geven u graag een professioneel advies over welke hulpmiddelen bij u passen en hoe u deze het beste kunt verkrijgen.
Welk hulpmiddel zoekt u? Hulpmiddelencentrum.
Welk hulpmiddel zoekt u? Storingen en reparaties. 0511 460 660. Excel G-Lite Pro 12. Topro Troja 2G. Onbeperkt in oplossingen. Trainingsaanbod voor professionals. Volg ons ook op. Beoordeling door klanten: 78, / 10 499 beoordelingen. In en om het huis.

Contacteer ons