Meer resultaten voor workshop thuis organiseren

Familie workshop bij iemand thuis? In heel Nederland en België!
Familiefeest-workshops.nl geeft uw familiefeest thuis een creatieve draai. Wij organiseren veel verschillende familie workshops. Allen gericht op creativiteit, plezier en samen iets bereiken en beleven. U kunt bij ons terecht met kleine groepjes vanaf zeven personen, maar ook voor hele grote groepen hebben wij veel verschillende mogelijkheden. De familie workshop wordt verzorgd op elke locatie die u wilt, ook thuis.
Can Sew.
Workshop thuis voor een origineel feestje, tijdens de vakantie of andere gelegenheid. Heb je zin om een creatieve workshop bij jou thuis te organiseren omdat je jarig bent of als leuke activiteit in de vakantie? Kijk in de workshop agenda en maak je keuze.
Workshops tips ideeën Vanaf 8 t/m 150. home. star. share. info. phone. add-homescreen. 1001. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email1. search. filter
Kom tijdens een dieren workshop op een bijzondere manier in contact met dieren. Dierlijk leuke workshops voor jou en jouw gezelschap vindt je hier. Op zoek naar een workshop met een spannend en ondeugend tintje voor jouw en je gezelschap?
Lieve Workshops Events Wij organiseren creatieve events, workshops.
Dan ben je bij Lieve workshops events aan het juiste adres! Wij verzorgen de gezelligste workshops voor volwassenen en kinderen en organiseren voor u o.a. uw bedrijfs-evenement, borrel of feest. Van het allerkleinste vrijgezellenfeest tot het grootste bedrijfsuitje, thema seizoenworkshops, moeders met dochters, vriendinnen, kindervermaak of zakelijke uitjes. Er zijn mogelijkheden genoeg voor een ieder. Lieve Workshops events werkt voor u op elke gewenste locatie, of gewoon gezellig bij u thuis.
Workshops Droomwolk.
Na een korte uitleg over de workshop gaan we gezellig aan de slag. Er zijn leuke voorbeelden en de kinderen worden geholpen door de Droomwolk begeleiding. Wanneer Droomwolk de workshop bij u thuis komt organiseren, dient u zelf het eten en drinken alleen nog te verzorgen.
Workshops Keuze uit meer dan 50 Fundustry Events.
Op 8 verschillende locaties. Of gewoon thuis. begeleiding en groepsfoto. Laad meer uitjes. Ik zoek een. Bel me terug. Meer weten over een activiteit, een offerte aan vragen of een andere vraag stellen? Laat ons u dan terug bellen. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. 200.000 bezoekers per jaar. Meer dan 50 verschillende uitjes. 8 centrale locaties. Altijd een gratis groepsfoto. Al vanaf 995, een uitje! Chat met ons! Kom je er niet uit of heb je een snelle vraag? Chat met één van onze medewerkers voor al je vragen! Bel me terug. Meer weten over een activiteit, een offerte aan vragen of een andere vraag stellen? Laat ons u dan terug bellen. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. 200.000 bezoekers per jaar. Meer dan 50 verschillende uitjes. 8 centrale locaties. Altijd een gratis groepsfoto. Al vanaf 995, een uitje! Ontvang als eerst de beste deals. Wij zijn aangesloten bij verschillende keurmerken. Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De beste uitjes vind je bij Fundustry Events! Een vrijgezellenfeest organiseren?
Creatieve workshops. star. share. info. phone. add-homescreen. 1001. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. search. filter. calendar. location. menu. persons. arrow. arro
Vanaf 4950, per persoon. 2 tot 15 personen. Creatieve workshops, Middagarrangementen, Activiteit op locatie, Workshop edelsmeden, Workshop sieraden maken, Workshop. Naaktmodel Schilderen in Utrecht. Kom voor het Naaktmodel Schilderen naar Utrecht, één van de vele creatieve workshops die wij organiseren.
Vrijgezellenfeest thuis? De leukste en hipste workshops thuis!
Maak je vrijgezellenuitje thuis tot een onvergetelijke dag door middel van een creatieve workshop die door ons wordt georganiseerd! Op deze website vind je een overzicht van het aanbod aan workshops die wij organiseren voor een vrijgezellenuitje thuis. Van sieraden maken, tot boetseren en schilderen, je doet het allemaal bij ons.
Workshop met vrouwen? Ook thuis de leukste workshops voor vrouwen!
Wij verzorgen legio creatieve workshops voor zowel grote als kleine groepen vrouwen op elke locatie die je maar wilt: ook bij iemand thuis. Wij zorgen voor de benodigde materialen en natuurlijk de juiste kennis van de workshop die je met andere vrouwen wilt gaan doen. Maak de workshop met die vrouwen tot een onvergetelijke happening door middel van een creatieve workshop voor vrouwen! Op deze website vind je een overzicht van het aanbod aan workshops die wij organiseren voor jou en andere vrouwen.

Contacteer ons