Zoeken naar sta op stoel lenen

Sta op stoel of trippelstoel nodig? Medipoint.
Sta op stoel Lorient 1 motorig. Toevoegen aan verlanglijst. Bekijken als Rooster Lijst. Items 1 12 van 64. Je leest momenteel pagina 1. Sorteer op Meest besteld. Trippelstoelen 3 items. Zitkruk 3 items. Stoelkussens 40 items. Sta op stoelen 15 items. Accessoires stoelen 5 items. Kopen 59 items. Lenen 3 items.
Sta-op stoel Vitras.
Comfortabele stoel die u helpt bij het opstaan. Bekijk in de online thuiszorgwinkel. Zie ook: Kussens. Kussens met optimale ondersteuning voor uw lichaam. Bekijk in de online thuiszorgwinkel. Vitras biedt hulpmiddelen bij.: Aan en uitkleden. Bewegen en mobiliteit. Eten en drinken. Hart en bloeddrukproblemen. Zwangerschap en kinderen. Bel 088 10 20 100 of zoek een uitleenpunt of thuiszorgwinkel in de buurt. Lenen, kopen of huren?
Hulpmiddelen Careyn.
Gratis uitleen loophulpmiddelen én 10% korting aankoop artikelen in de winkel voor leden van de Careyn Kaart. Leden van Careyn krijgen op vertoon van de Careynkaart 10% korting op alle verkoopartikelen. Ook kunt u gratis loophulpmiddelen lenen. Deel deze pagina.:
Hulpmiddelen lenen? Vegro thuiszorgwinkel.
U kunt producten via de webshop als volgt lenen.: Ga naar ons productaanbod lenen. Zoek uw product op door te klikken op productcategorieën. U komt nu in de webwinkel. Klik op de knop lenen bij het door u gewenste product.
Hulpmiddelen lenen of huren Omring.
Bloeddrukmeter 250, 10% korting. Sta op stoel 357, Alleen met Omringpas. Hometrainer 214, Alleen met Omringpas. Hulpmiddelen zijn vanaf 1 januari 2013 ondergebracht in de Zorgverzekeringswet ZVW en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning WMO. Eenvoudige loophulpmiddelen zijn niet meer gratis, maar kunt u tegen een kleine vergoeding huren. Pashouders van Omring betalen de eerste 6 weken niets voor de krukken, en de eerste 4 weken niets voor de rollators. Daarna bedraagt de huur van de krukken/looprekje is 050, per dag en rollator 085, per dag. Voor de overige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig. Het gaat dan om bijvoorbeeld bedverhogers klossen, toiletstoelen, douchestoelen, toiletverhogers en rolstoelen op medische indicatie. Deze indicatie kan in de Omringwinkel gedaan worden. U, maar ook een mantelzorger, verpleegkundige of verzorgende kan een indicatie aanvragen. Bezorgen of ophalen. Als u een product wilt lenen, dan kunt u dit ophalen bij een Omringwinkel bij u in de buurt of laten bezorgen door Medipoint.
Kosteloze uitleen van medische hulpmiddelen door Medicura.
GRATIS LENEN VAN MEDISCHE HULPMIDDELEN. Via uw zorgverzekeraar kunt u een assortiment van medische hulpmiddelen gratis lenen bij Medicura. U komt in aanmerking voor deze uitleen als u verzekerd bent in Nederland en woonachtig bent in Nederland of omliggende grensgebieden, binnen een straal van 50km, in België en Duitsland. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld is de volgende werkdag ma t/m vrij in huis. De hulpmiddelen worden gratis door Medicura thuis bezorgd en opgehaald. GRATIS BEZORGING VAN UITLEEN HULPMIDDELEN. Wij bezorgen de uitleen hulpmiddelen gratis bij u thuis. U kunt hulpmiddelen ook ophalen in één van onze Zorgwinkels of Hulpmiddelen Servicepunten. ONS UITLEEN ASSORTIMENT. Kussen van traag en koudschuim met anti-decubitus werking. Het kussen verdeelt de lichaamsdruk waardoor u minder pijn voelt. Zowel geschikt voor gewone stoelen als rolstoelen. Opblaasbare, rubberen ring biedt verlichting bij aambeien, aandoeningen aan de stuit en hechtingen na een bevalling. AD luchtwissel matras. Hulpmiddel bij het behandelen van decubitus. Anti-decubitus matras statisch. Hulpmiddel bij het voorkomen van decubitus. Hulpmiddelen bedoelt voor personen met beperkingen in kracht en/of mobiliteit. Door zich, zittend op de stoel, met de voeten af te zetten, kan de gebruiker zich trippelend voortbewegen.
HULPMIDDELEN HUREN MEDIPLUS.
Voeg toe om te huren. VERHUUR KAMERSCHERM 1250, / week. Voeg toe om te huren. VERHUUR MOBILITEITSTRAINER ELEKTRISCH FIETSTRAINER 1250, / week. Voeg toe om te huren. VERHUUR STA OP STOEL ONLINE 2500, / week. Voeg toe om te huren.
Woonartikelen huren Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
Indien u veel zit of rugklachten heeft of moeilijk kunt opstaan is een sta-opstoel zeer geschikt voor u. Uw lichaam neemt in de stoel zijn meest natuurlijke vorm aan, waardoor u maximaal wordt ondersteund. Toevoegen aan verlanglijstje. Toiletverhoger met armleuningen. 30430 Dit artikel wordt voor u besteld. Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Thuiszorg Lenen, Huren of Kopen.
Hoog-laag bed Matras en kussens Seniorenbed Sta op stoel Slaapkamer accessories Tilliften en transferhulp Zit en rugkussens. Drempelhulp Gipshoes Rollator accessoires Rolstoel accessoires Scootmobiel accessiores Handgrepen en beugels. Gipshoezen voor kinderen Kinderbadkamer Kinder looptrainers Kinderrolstoel. Meer producten kopen. Thuiszorg Lenen, Huren of Kopen.

Contacteer ons