Resultaten voor rollator thuiszorgwinkel

Medipoint zorg en welzijnshulpmiddelen. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. no-image.
Om uw bezoek op Medipoint.nl makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies verzamelen we persoonsgegevens, die wij en derde partijen gebruiken om uw internetgedrag te volgen. Zo kunnen wij content en advertenties aanpassen aan uw interesses.
Rollator kopen? Vegro thuiszorgwinkel.
De design, lichtgewicht rollator is comfortabel en veilig in gebruik. Door aan het koordje bovenop de zitting te trekken vouwt de rollator horizontaal samen, tot een compact pakket. Hierdoor is de Classic rollator zeer geschikt als u veel reist, per auto, bus, trein of vliegtuig.
Lichtgewicht rollator Thuiszorgwinkel: Totale Zorgwinkel.
foto: Lichtgewicht rollator TZ. Kijkt u voor ons gehele assortiment lichtegewicht rollator op http//www.totalezorgwinkel.nl/mobiliteit/rollator/.: Gratis verzending vanaf 50., 14 dagen bedenktijd. Al meer dan 15 jaar ervaring in hulpmiddelen. Mis geen actie! Inschrijven nieuwsbrief Meld je nu aan voor extra informatie of nieuwe producten. Over ons thuiszorgwinkel.
Thuiszorgwinkel Haarlem Zorgbalans.
U bent op pagina: Home Zorglocaties Thuiszorgwinkel Haarlem. In onze Thuiszorgwinkel Haarlem kunt u praktische hulpmiddelen lenen, huren of kopen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. En op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Rollator, Rolstoel of Douchestoel kopen? Thuiszorgwinkelxl heeft t!
Rolstoel, Rollator, Douchestoel of Toiletstoel kopen? Thuiszorgwinkelxl is uw online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen voor senioren, ouderen en minder validen. Wij hebben een groot assortiment zorghulpmiddelen welke wij aan consumenten, bedrijven en instellingen leveren. Via onze webwinkel vindt u eenvoudig het juiste hulpmiddel.
Thuiszorgwinkels.
Als dit niet mogelijk is, dan wordt de rollator opgestuurd en bieden we u een alternatief, totdat de rollator weer in orde is. Wilt u uw rollator laten controleren? Maak dan een afspraak in onze Thuiszorgwinkel. Wilt u ook graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen?
Rollators in onze Thuiszorgwinkel Winkel met Zorg.
Fietsbevestigers en accessoires voor shoppers. Rollators in onze Thuiszorgwinkel. Rollz Motion en de Rollz Flex. Makkelijk inklapbare rollator. Rollator met dienblad en mandje. Rollator met grote wielen. Rollator met luchtbanden. Opvouwbare lichtgewicht rollator om mee te nemen in de auto.

Contacteer ons