Zoeken naar kinderrolstoel lenen

Uitleen Icare.
Als u geen lid bent, kunt u ter plaatse lid worden of u kunt de loophulpmiddelen huren. Bent u lid van Icare Ledenvereniging dan kunt u op vertoon van uw ledenpas gratis hulpmiddelen en verpleegartikelen lenen voor een bepaalde periode.
Rolstoel lenen of huren in Portugal Sunweb Forum.
Door een enkelfractuur moet ik gebruik maken van een rolstoel. Zijn deze in Portugal makkelijk te huren of te lenen? Gemarkeerd als antwoord: wnd op 16 april 2014, 1123.: Hier zijn een aantal sites waar je een rolstoel kan huren in Portugal.:
HULPMIDDELEN EN VERPLEEGARTIKELEN ZORG GEZONDHEID HOME VRAAGWIJZER STEENBERGEN.
Er zijn in de Kruis en Thuiszorgwinkels diverse hulpmiddelen en verpleegartikelen te leen, te huur of te koop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krukken, rolstoelen, rollator, in hoogte verstelbare bedden, toiletstoelen en dergelijke. U kunt deze artikelen voor drie maanden te verlengen met nog eens drie maanden kostenloos lenen.
Thuiszorgwinkels Vierstroom.
Gratis krukken of een looprek lenen bij Vierstroom Thuiszorgwinkels: bespaar 52, per gezinslid per jaar. Om de 10% korting te ontvangen en/of gratis krukken of een looprek te lenen in één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels dient u uw ledenpas te tonen, dus vergeet uw ledenpas niet mee te nemen!
CRUC.nl.
Via CRUC.nl kunt u gratis medische hulpmiddelen lenen en kosteloos laten bezorgen en afhalen. Online hulpmiddel lenen. Een aantal hulpmiddelen zoals krukken, rollator en looprek worden niet meer vergoed door de verzekering en kunt u via CRUC.nl voordelig online huren.
Livio Livio ZorgPunten.
Bij de Livio ZorgPunten kunt u zorghulpmiddelen lenen, huren en kopen. Ook voor advies over bijvoorbeeld rollatoren, krukken en rolstoelen is het Livio ZorgPunt het aangewezen adres. Daarnaast is er ook andere informatie over Livio te verkrijgen. We hebben een assortiment zorghulpmiddelen samengesteld die u via de webwinkel kunt bestellen.
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Sorteer op Positie. Bedverhogers lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Kraamhulpmiddelen pakket lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Rolstoel lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Douchekruk lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Bed met elektrische hoog/laag verstelling lenen Gratis lenen.
Toegankelijkheid Groninger Museum.
Het Groninger Museum is voor rolstoel en scootmobielgebruikers goed toegankelijk. Er zijn enkele rolstoelen te leen, zowel met als zonder hoepels en daarnaast heeft het museum ook de beschikking over een invalidentoilet. Bezoekers met een ov-begeleiderskaart kunnen gratis één begeleider meenemen.
Rolstoeluitleen Inwoners Gemeente Heumen.
De gemeente beschikt over vier rolstoelen. Om een rolstoel te kunnen lenen, gelden er een paar spelregels.: Zowel inwoners van de gemeente Heumen als buiten de gemeente kunnen een rolstoel lenen bijvoorbeeld als u iemand op bezoek krijgt die slecht ter been is.;

Contacteer ons