Op zoek naar rolstoel nodig?

Rolstoel aanvragen, kopen of huren.
Je huisarts kan je helpen om in te schatten of je de rolstoel korte tijd, of langdurig nodig zult hebben. Als je de rolstoel naar verwachting langer dan zes maanden nodig hebt, zijn er verschillende mogelijkheden.: Een rolstoel voor werk of opleiding vraagt u aan bij UWV.
Zijn medische hulpmiddelen opgenomen in het basispakket? Rijksoverheid.nl.
Of om u in huis en daarbuiten goed te kunnen verplaatsen? Deze hulpmiddelen krijgt u van de gemeente vanuit de Wmo officieel Wmo 2015. Voorbeelden van hulpmiddelen die u blijvend nodig kunt hebben zijn een rolstoel, traplift of een elektrische deuropener.
Lenen, huren en kopen Archives Welzorg.
Zoekt u een nieuw of tweedehands mobiliteitshulpmiddel? Zoals een rollator, scootmobiel, rolstoel of aangepaste fiets? Neem dan gerust een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op voor een offerte via telefoonnummer 088-0016766. Daarnaast werkt Welzorg voor de uitleen en verkoop van andere hulpmiddelen samen met Vegro. We verwijzen u graag door naar een van de winkels van Vegro. Ook kunt u Vegro bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-2887766. Ik wil graag een 2e hands hulpmiddel kopen, waar kan dat? U kunt nieuwe en tweedehands mobiliteitshulpmiddelen kopen via onze webshop of neem contact op met 088-0016766. U kunt ook een mail sturen naar webshop@welzorg.nl. Welzorg werkt voor de uitleen en verkoop van andere hulpmiddelen samen met Vegro. We verwijzen u graag door naar een van de winkels van Vegro. Ook kunt u hen bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-2887766. Heeft u naast uw huidige middel nog een hulpmiddel nodig?
Tijdelijk een rolstoel huren? Al vanaf 1 weekthuisbezorgd Zorgwinkel HulpMedi.nl.
Hoe werkt het huren van een rolstoel verder. De rolstoelen worden per week verhuurd. Geef bij aantal het aantal weken aan hoe lang u ongeveer denkt de rolstoel nodig te hebben. Blijkt het dat u de rolstoel langer nodig te hebben dan kunt u dat telefonisch of per mail aangeven.
Rolstoel huren? Vegro thuiszorgwinkel.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op. Rental Huur rolstoel beensteunen xl. De comfort beensteunen bieden uitkomst als u in een rolstoel zit en de benen ondersteuning nodig hebben. Toevoegen aan verlanglijstje. XL Rolstoel grootwiel tot 200 kg/zitbreedte 65cm.
Rolstoel Wmo Wijzer.
U komt bij de gemeente in aanmerking voor een rolstoel als u moeite heeft met het verplaatsen in en om het huis, of met het verplaatsen buitenshuis. Uw klachten moeten medisch aantoonbaar zijn en u moet de rolstoel langdurig nodig hebben.
Rolstoel Vitras.
ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Hulpmiddelen / Rolstoel Rolstoel. Deze stalen rolstoel is eenvoudig in gebruik met verstelbare onderdelen. Bekijk in de online thuiszorgwinkel. Zie ook: Krukken. Elleboogkrukken met verschillende handgrepen en manchetten. Bekijk in de online thuiszorgwinkel. Aan en uitkleden. Bewegen en mobiliteit. Eten en drinken. Hart en bloeddrukproblemen. Zwangerschap en kinderen. Bel 088 10 20 100 of zoek een uitleenpunt of thuiszorgwinkel in de buurt. Lenen, kopen of huren? Als u hulpmiddelen nodig heeft, kunt u die veelal gratis lenen bij onze uitleenservice.
Rolstoel Wijkwinkel Deventer.
Rolstoel voor één dag in de gemeente Deventer. Wie een rolstoel nodig heeft, maar er niet iedere dag van afhankelijk is, kan met de rolstoelpool een dag lang gebruik maken van een rolstoel. Een uitkomst voor bijvoorbeeld mensen die een rolstoel nodig hebben om een dagje uit te gaan.
Vergoeding van rolstoel en scootmobiel.
Ik heb hulp nodig Vergoeding van rolstoel en scootmobiel. Vergoeding van rolstoel en scootmobiel. Heeft u of uw kind een rolstoel of scootmobiel nodig? Lees of u een vergoeding krijgt en wie wat vergoedt. Dit hangt af van waar u een rolstoel of scootmobiel nodig heeft.

Contacteer ons