Resultaten voor postoel vergoeding

Zijn medische hulpmiddelen opgenomen in het basispakket? Rijksoverheid.nl.
Waarvoor ben ik verzekerd via het basispakket van de zorgverzekering? De overheid bepaalt wat er in het basispakket zit. Het basispakket dekt de kosten voor de zorg van bijvoorbeeld huisarts., Vraag en antwoord. Vergoeding hulpmiddelen basisverzekering Zorginstituut Nederland. Hulpmiddelen voor medische behandeling thuis Regelhulp.
De Wet langdurige zorg Wlz Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Wat wordt mogelijk deels vergoed door de Wlz? Het CIZ stelt vast wie er in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding van hulpmiddelen vanuit de Wlz. Er kan om een eigen bijdrage worden gevraagd. Hulp bij het huishouden per 1 april 2017.
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Om uw bezoek op Medipoint.nl makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies verzamelen we persoonsgegevens, die wij en derde partijen gebruiken om uw internetgedrag te volgen. Zo kunnen wij content en advertenties aanpassen aan uw interesses.
Vergoeding hulpmiddelen 2019 ZorgverzekeringWijzer.
Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen.
Vergoeding voor langdurig gebruik hulpmiddel Supportbeurs.
Dan moet je je vaak een weg banen door een doolhof van wetten en regelingen voor je weet of je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke vergoeding. Welke wet en uitvoerder van toepassing zijn, is afhankelijk van jouw persoonlijke omstandigheden.
Hulpmiddelen bij verpleging op bed en stoornissen in het bewegingssysteem.
Hulpmiddelen bij verpleging op bed en stoornissen in het bewegingssysteem. Hulpmiddelen bij bedverpleging en stoornissen in het bewegingssysteem. Op deze pagina vindt u informatie over de vergoeding van bruikleen van hulpmiddelen bij verpleging op bed en hulpmiddelen bij stoornissen in het bewegingssysteem.
Vergoeding 2018 douchestoel en toiletstoel Vergoedingen 2018 OZF.
Vergoeding 2018 Bekijk de vergoeding van 2017. Heeft u hulp nodig met douchen of naar het toilet gaan? Bij OZF krijgt u een vergoeding voor een douchestoel en een overtoiletstoel. Een douchestoel is een stoel of zitje waarop u zittend kunt douchen.
Vergoeding uitleenhulpmiddelen voor kortdurend gebruik CZ.
Lees meer over de vergoeding van gecontracteerde en niet-gecontracteerde zorg. Daarnaast vindt u in het Reglement Hulpmiddelen per vergoeding welke eisen wij stellen aan niet-gecontracteerde leveranciers. U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. U hoeft geen eigen risico te betalen.
Vergoeding Douche en overtoiletstoel 2018 Vergoedingen Zilveren Kruis.
Een toiletstoel of po-stoel is een stoel met een toiletzitting en daaronder een po. Dit kan een uitkomst zijn als u het normale toilet niet kunt gebruiken. Laat mijn verzekering zien. Log in en bekijk welke vergoeding en voorwaarden voor u gelden.

Contacteer ons